• Om EVIGHETEN

Vi är Evigheten Begravningsbyrå AB, med 20 års erfarenhet i begravningsbranschen. Vi är en liten och personlig byrå, som prioriterar omtanken och kunskapen att möta människor i sorg.

Med vår långa erfarenhet i branschen hjälper vi er med allt inom begravning. Vi annordnar borgerliga och kyrkliga begravningar. Vi ordnar allt som hör till begravningen, med blommor, kista, urna, begravningsceremoni, kontakt med myndigheter, juridik, gravstenar med mera.

Läs mer om våra tjänster och priser här på sidorna. Kontakta oss i kostnadsfri konsultation i dag, så hjälper vi er.

Bosse Eriksson
Grundare och VD Evigheten

Jag tror att vi mår bäst när vi får hjälpa andra, det är ett inre kall som är lätt att bejaka. Jag har haft tur att vägen valde just mig för över 20 år sedan. Insikten om att världen är föränderlig (det enda du kan förändra är dig själv) och den insikten är otroligt viktig för mig både på jobbet och på fritiden.

Josefina Henryson 
Begravningsrådgivare och representant

Att få hjälpa andra är nyckeln i mitt liv. Oavsett på jobbet eller fritiden. Jag är bla. scoutledare och tycker om att vara en god och engagerad förebild.


Benite Edèn 
Begravningsrådgivare och representant

Jag började jobba på Österbybruk & Vendels begravningsbyrå 1989. Jag har fått förmånen att hjälpa väldigt många familjer genom åren.

Wojtek Groblewski
 
Transport, begravningsrådgivare och representant

Jag har jobbat med Bosse i över tio år. Jag trivs med att ha översikt och ordning i det jag gör. Jag driver även en musikskola i Uppsala med min fru Ida.

Vi hjälper dig genom allt

Våra tjänster och arbetssätt

MedarbetareBo Eriksson
Ägare och med 20 års erfarenhet i begravningsbranschen. Kontakta oss i dag för rådgivning och hjälp.

Följ oss

Kontakta oss

EVIGHETEN Begravningsbyrå AB


EVIGHETEN Begravningsbyrå AB
Orgnr: 556929-8663
Telefon: 0200-180 181